Ubisys Smart Home ZigBee Gateway G1 PoE
Ubisys Smart Home ZigBee Gateway G1 PoE
Ubisys Smart Home ZigBee Gateway G1 PoE

Ubisys Smart Home ZigBee Gateway G1 PoE

399,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 399,00 €
sis. 24 % ALV
Ubisys Yhdyskäytävä G1 yhdistää älykotisi ulkomaailmaan ja yhdistää sinut kotiisi asennettuihin Ubisys Smart Home -sovelluksiin.
Toimitus 7-14 arkipäivää

Ubisys Yhdyskäytävä G1

Ubisys Gateway G1 on älykotisi keskus, jossa kaikki järjestelmään integroitujen komponenttien tiedot kerätään ja käsitellään. Se toimii muun muassa siltana siirtymällä Zigbee-verkosta paikalliseen verkkoon, mikä antaa sinulle käyttäjänä mahdollisuuden hallita älykotiasi älypuhelimella tai tabletilla. Koe ubisys-älykotijärjestelmän monipuolisuus ja integroi järjestelmääsi kolmannen osapuolen lisäpalvelut, kuten Amazon Alexa. Tämä toiminto kytketään aluksi pois päältä ja voidaan aktivoida erikseen. Tietosi pysyvät omien neljän seinän sisällä, eikä niitä käsitellä keskitetysti - tärkeä panos yksityisyytesi suojaamiseen. Kaikki älykkään kotijärjestelmän integroidut Zigbee-komponentit ovat aina ajan tasalla, koska ubisys G1 asentaa automaattisesti kaikki ohjelmistopäivitykset, myös kolmansien osapuolien kehittäjien päivitykset. Tämän lisäksi ubisys Gateway G1 pienennetyllä, ajattomalla muotoilullaan integroituu saumattomasti melkein mihin tahansa sisustustyyliin.

Yhdyskäytävä yhdistää ubisys-älykotisi ulkomaailmaan. Se muodostaa yhteyden mobiililaitteesi ubisys Smart Home -sovelluksen ja taloon asennettujen ubisys Smart Home -sovellusten välille. Yhdistä yhdyskäytävä DSL-, UMTS- tai LTE-reitittimeesi, ja taloa voidaan ohjata ja valvoa ollessasi liikkeellä. Koska yhdyskäytävä toimii jatkuvasti, olemme suunnitelleet sen olevan erittäin säästäväinen: se vaatii alle yhden watin toimiakseen.

Ubisysin älykäs kotijärjestelmä langattomat komponentit perustuvat kansainvälisiin standardeihin IEEE 802.15.4 ja ZigBee. Tämä takaa komponenttien saatavuuden pitkällä aikavälillä ja suojaa sijoitustasi.

Suojaus:
Olemme aina arvostaneet tietoturvaa suuresti - riippumatta siitä, onko kyse lähetyksestä ZigBeen kautta kiinteistössä vai pääsystä ulkopuolelta: Todistettu salaus, avainten vaihto ja allekirjoitusprosessit (AES-128, ECDH, ECDSA) takaavat, että turvallisuus on aina hallinnassa. Käytä verkkoliittymää myöntääksesi valituille päätelaitteille sovelluksille pääsyn älykotiin. Kadonneet laitteet voidaan lukita yhtä helposti pysyvästi hiiren napsautuksella.

Konfigurointi, päivitykset ja tuki:
Yhdyskäytävä voidaan asettaa helposti intuitiivisen käyttöliittymän kautta. Tarvitset vain verkkoselaimen. Yhdyskäytävä voi ladata päivitetyn laiteohjelmiston itselleen ja kaikille muille talon ubisys-komponenteille. Saat näin säännöllisesti uusia toimintoja. Ja jos vastoin odotuksia ilmenee ongelma, virheet voidaan myös korjata. Integroitu on myös etähuoltotoiminto, jonka vain sinä voit aktivoida, jotta asiakaspalvelumme pääsee laitteeseen, jotta huoltotapaukset voidaan käsitellä nopeammin.

Yhdyskäytävät, jotka toimivat "Power-over-Ethernet Powered Devices" (PoE PD) -tekniikoina, tarjoavat tyylikkään asennusvaihtoehdon. Tällaiset yhdyskäytävät voivat saada syöttöjännitteensä samalla kaapelilla, jota ne käyttävät myös tiedonsiirtoon. Silloin et tarvitse vapaata pistorasiaa yhdyskäytävän lähellä, eikä sinun tarvitse asentaa toista kaapelia.

Huomautus - Philipsin Hue:
Philipsin hue-silta / -sovellus tukee tällä hetkellä ZigBee 3.0 -standardia, mutta kaikki laitetyypit eivät näy hue-sovelluksessa. Tällä hetkellä vain ubisys-komponentteja D1 (-R), S1 (-R) ja S2 (-R) voidaan ohjata hue-sovelluksella. Emme tiedä, milloin ja missä määrin hue-sovellus tukee muita ubisys-tuotteita.

Ubisys Gateway G1 ja komponentit C4, D1 (-R), S1 (-R) ja S2 (-R) voivat hallita Philips Hue -lamppuja.

Tekniset tiedot:

  • Toiminnot: 32-bittinen ARM-suoritin, 400 MHz, 128 Mt, DDR2 SDRAM, 256 Mt NAND-Flash,
  • Verkkojännite: 5 V = tai 48 V = (PoE-muunnos), virrankulutus: 0,8 W,
  • Smart Facility Server, ZigBee Over-the-Air Update Server, ZigBee Time Server, ZigBee / IP Gateway (GRIP), Linux-käyttöjärjestelmä,
  • Standardit: IEEE 802.3af PD, IEEE 802.15.4, ZigBee 3.0,
  • Pituus: 106mm, leveys: 106mm, korkeus: 26mm, materiaali: alumiini (harjattu), muovi

Pakkauksessa:

  • Yhdyskäytävä G1
  • virtalähde 5V, 1A
  • verkkokaapeli, CAT6, 2m
Arvosana
Mallinumero: UBS1014
Tuotenumero: 0665960921330