Ubisys Smart Home J1 ZigBee verho-ohjain
Ubisys Smart Home J1 ZigBee verho-ohjain
Ubisys Smart Home J1 ZigBee verho-ohjain

Ubisys Smart Home J1 ZigBee verho-ohjain

149,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 149,00 €
sis. 24 % ALV
Ubisys verho-ohjain J1 mahdollistaa verhojen, kaihtimien ja markiisien nostamisen ja laskemisen. Moottorin teho voi olla jopa 500 VA.
Toimitus 7-14 arkipäivää

Ubisys Smart Home J1 verho-ohjain

Tämä kaihtimen ohjaus mahdollistaa kaihtimien, kaihtimien ja markiisien nostamisen ja laskemisen. Moottorin teho voi olla jopa 500 VA.

Integroitu sähkömittari:
Tämän ubisys Smart Home -ohjelman komponentin avulla on mahdollista tallentaa kytketyn kuluttajan todellinen sähköenergiantarve. Tämä tarkoittaa, että näet tarkalleen, mitkä talon kuluttajat ovat käyttäneet kuinka paljon energiaa ja milloin.

Liitännät:
Tässä komponentissa on liitäntä moottoreille ja kaksi liitäntää ohjauselementeille (kytkinten tai painikkeiden tulot). Yhdistetyt painikkeet voidaan myös asettaa siten, että voit käyttää niitä esimerkiksi valoryhmien ohjaamiseen tai skenaarioiden aktivoimiseksi.

Näkymätön:
J1-kaihtimen ohjaus voidaan upottaa jokaisen kaksoissokkopainikkeen taakse tai seinä- tai kattopistorasiaan - joten sinun ei tarvitse vaihtaa olemassa olevia kytkimiä ja pistorasioita. Jos haluat asentaa uudet kytkimet esteettisistä syistä, voit vapaasti valita valmistajan ja vastaavan ohjelman. Vain epätavanomaiset kytkimet, kuten väyläjärjestelmissä (KNX / EIB) käytettävät kytkimet, eivät sovellu. Erityisen kompakti rakenne yksinkertaistaa asennusta.

Ubisysin älykäs kotijärjestelmä langattomat komponentit perustuvat kansainvälisiin standardeihin IEEE 802.15.4 ja ZigBee. Tämä takaa komponenttien saatavuuden pitkällä aikavälillä ja suojaa sijoitustasi.

Vankan ja innovatiivisen radiotekniikan ansiosta sähköasennukselle ei ole erityisiä vaatimuksia. Siksi tämä ratkaisu soveltuu paitsi uusille rakennuksille myös kunnostustöihin. Lisäkomponentteja voidaan lisätä asteittain ja integroida älykotiin. Päätät itse milloin tahansa, milloin ja missä laajuudessa laajennat järjestelmääsi.

OTA-laiteohjelmistopäivityksen myötä tämä komponentti - kuten kaikki älykkään kodin komponentit - on aina ajan tasalla.

Huomautus - Philipsin Hue:
Philipsin hue-silta / -sovellus tukee tällä hetkellä ZigBee 3.0 -standardia, mutta kaikki laitetyypit eivät näy hue-sovelluksessa. Tällä hetkellä vain ubisys-komponentteja D1 (-R), S1 (-R) ja S2 (-R) voidaan ohjata hue-sovelluksella. Emme tiedä, milloin ja missä määrin hue-sovellus tukee muita ubisys-tuotteita.

Ubisys Gateway G1 ja komponentit C4, D1 (-R), S1 (-R) ja S2 (-R) voivat hallita Philips Hue -lamppuja.

Tekniset tiedot:

 • Toiminnot: 1 kaihtimen / rullaverhon / markiisin / valkokankaan hallinta, 2 käyttöelementtiä (painikkeet), 
 • virrankulutuksen mittaus, 
 • ZigBee-reititin,
 • Verkkojännite: 230V ~, 50Hz, 500VA, TRIAC,
 • Maksimi kytkentäkapasiteetti: Kuluttajan teho: maks. 500VA,
 • Standardit: IEEE 802.15.4, ZigBee 3.0,
 • Pituus: 43mm, Leveys: 47mm, Syvyys: 12mm,
 • Väri: Musta (RAL 9005)
 • Materiaali: Muovi
 • Paino: 50g
 • Asennus: uppoasennus perinteisen valokytkimen taakse tai seinä- tai kattopistorasiaan.

Pakkauksessa:

 • Verho-ohjain J1, 
 • Käyttöohjeet
Arvosana
Mallinumero: UBS1076
Tuotenumero: 0665960921262