Ubisys Smart Home R0 ZigBee router toistin
Ubisys Smart Home R0 ZigBee router toistin
Ubisys Smart Home R0 ZigBee router toistin

Ubisys Smart Home R0 ZigBee router toistin

79,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 79,00 €
sis. 24 % ALV
Ubisys Reititin R0 on ZigBee-radioreititin ja sitä käytetään ZigBee-datan reitittämiseen laajoissa asennuksissa.
Toimitus 7-14 arkipäivää

Ubisys Smart Home R0 toistin

Reititin R0 on ZigBee-langaton reititin, ja sitä käytetään ZigBee-tietojen välittämiseen laajasti haarautuneissa rakennuksissa. Nykyisessä uppoasennetussa versiossa se voidaan integroida mihin tahansa vakiomuotoiseen uppoasennettavaan laatikkoon.

Huomaa:
Reititin R0 on ymmärrettävä lisävaihtoehtona. Komponentit D1 (-R), J1 (-R), S1 (-R), S2 (-R), C4 ja G1 sisältävät myös reitittintoiminnon. Reitittimessä R0 ei ole liitäntöjä käyttöelementtejä varten (kytkinten, painikkeiden tai kuluttajien tulot). Tämä laite on hyödyllinen vain yhdessä muiden ZigBee-laitteiden kanssa.

Näkymätön:
R0-reititin voidaan asentaa uppoasentoon minkä tahansa valokytkimen taakse tai seinä- tai kattopistorasiaan - joten sinun ei tarvitse vaihtaa olemassa olevia kytkimiä ja pistorasioita. Jos haluat asentaa uudet kytkimet esteettisistä syistä, voit vapaasti valita valmistajan ja vastaavan ohjelman. Vain epätavanomaiset kytkimet, kuten väyläjärjestelmissä (KNX / EIB) käytettävät kytkimet, eivät sovellu. Erityisen kompakti rakenne yksinkertaistaa asennusta.

Ubisysin älykäs kotijärjestelmä langattomat komponentit perustuvat kansainvälisiin standardeihin IEEE 802.15.4 ja ZigBee. Tämä takaa komponenttien saatavuuden pitkällä aikavälillä ja suojaa sijoitustasi.

Vankan ja innovatiivisen radiotekniikan ansiosta sähköasennukselle ei ole erityisiä vaatimuksia. Siksi tämä ratkaisu soveltuu paitsi uusille rakennuksille myös kunnostustöihin. Lisäkomponentteja voidaan lisätä asteittain ja integroida älykotiin. Päätät itse milloin tahansa, milloin ja missä laajuudessa laajennat järjestelmääsi.

OTA-laiteohjelmistopäivityksen myötä tämä komponentti - kuten kaikki älykkään kodin komponentit - on aina ajan tasalla.

Tekniset tiedot:

  • Toiminnot: ZigBee Router,
  • Standardit: IEEE 802.15.4, ZigBee 3.0,
  • Pituus: 43mm, Leveys: 47mm, Syvyys: 12mm,
  • Väri: Musta (RAL 9005)
  • Materiaali: Muovi
  • Paino: 50g
  • Asennus: uppoasennus perinteisen valokytkimen taakse tai seinä- tai kattopistorasiaan.

Pakkauksessa:

  • Toistin R0, 
  • Käyttöohjeet
Arvosana
Mallinumero: UBS1182
Tuotenumero: 0665960921286