Ubisys Smart Home S1-R ZigBee 1 rele
Ubisys Smart Home S1-R ZigBee 1 rele

Ubisys Smart Home S1-R ZigBee 1 rele

119,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 119,00 €
sis. 24 % ALV
Ubisys S1-R kytkee laitteesi päälle tai pois kätevästi mistä tahansa ja ehkäisee laitteiden tarpeetonta virrankulutusta valmiustilassa.
Toimitus 30-180 arkipäivää

Ubisys Smart Home S1 rele

Tämän yleiskytkimen toimilaitteen avulla kaikki sähkökäyttäjät, joiden pysyvä virrankulutus on enintään 3680 VA, voidaan kytkeä päälle ja pois päältä - mikä vastaa 16 A: n virtaa 230 V: lla. Kytkentä tapahtuu bistabiilin releen kautta, joka vaatii vain virtaa kytkentäprosesseihin ja on myös erittäin luotettava.

Integroitu sähkömittari:
Tämän ubisys Smart Home -ohjelman komponentin avulla on mahdollista tallentaa kytketyn kuluttajan todellinen sähköenergiantarve. Tämä tarkoittaa, että näet tarkalleen, mitkä talon kuluttajat ovat käyttäneet kuinka paljon energiaa ja milloin.

Liitännät:
Tässä komponentissa on yhteys kuluttajille (lähtö, kuorma) ja liitäntä ohjauselementille (tulo kytkimelle tai painikkeelle). Yhdistetty painike voidaan myös asettaa siten, että voit käyttää sitä esimerkiksi valoryhmien ohjaamiseen tai esimerkiksi skenaarioiden aktivoimiseksi.

Näkymätön:
Katkaisija S1-R asennetaan sähkökeskuksen DIN-kiskoon. Standardoidun rakenteen ansiosta olemassa oleva sarja-asennuslaite (esim. Impulssirele) voidaan korvata älykkäällä S1-R-katkaisimella. Saatavana on myös uppoasennettava versio asennettavaksi valokytkimen taakse tai seinä- tai kattopistorasiaan. Ubisysin älykäs kotijärjestelmä langattomat komponentit perustuvat kansainvälisiin standardeihin IEEE 802.15.4 ja ZigBee. Tämä takaa komponenttien saatavuuden pitkällä aikavälillä ja suojaa sijoitustasi.

Vankan ja innovatiivisen radiotekniikan ansiosta sähköasennukselle ei ole erityisiä vaatimuksia. Siksi tämä ratkaisu soveltuu paitsi uusille rakennuksille myös kunnostustöihin. Lisäkomponentteja voidaan lisätä asteittain ja integroida älykotiin. Päätät itse milloin tahansa, milloin ja missä laajuudessa laajennat järjestelmääsi.

OTA-laiteohjelmistopäivityksen myötä tämä komponentti - kuten kaikki älykkään kodin komponentit - on aina ajan tasalla, mikä tarkoittaa, että sinulla on hyvät varusteet tulevaa "älyverkkoa" varten.

Huomautus - Philipsin Hue:
Philipsin hue-silta / -sovellus tukee tällä hetkellä ZigBee 3.0 -standardia, mutta kaikki laitetyypit eivät näy hue-sovelluksessa. Tällä hetkellä vain ubisys-komponentteja D1 (-R), S1 (-R) ja S2 (-R) voidaan ohjata hue-sovelluksella. Emme tiedä, milloin ja missä määrin hue-sovellus tukee muita ubisys-tuotteita.

Ubisys Gateway G1 ja komponentit C4, D1 (-R), S1 (-R) ja S2 (-R) voivat hallita Philips Hue -lamppuja.

Tekniset tiedot:

 • Toiminnot: 1 kytkimen kuluttaja, 1 ohjauselementti (painike), 
 • virrankulutuksen mittaus, ZigBee-reititin,
 • Verkkojännite: 230V ~, 50Hz, 3.680VA, 16A maks., Rele, bistabiili,
 • Maksimi kytkentäkapasiteetti: Kuluttajan teho: max. 3.680VA, virta: max. 16A,
 • Standardit: IEEE 802.15.4, ZigBee 3.0,
 • Pituus: 90mm, Leveys: 18mm (1TE), Syvyys: 60.5mm,
 • Väri: Musta (RAL 9005)
 • Materiaali: Muovi
 • Paino: 50g
 • Asennus DIN-kiskoon.

Pakkauksessa:

 • Rele S1-R, 
 • Käyttöohjeet
Arvosana
Mallinumero: UBS1151
Tuotenumero: 0665960921309