Ubisys Smart Home S2 ZigBee 2 rele
Ubisys Smart Home S2 ZigBee 2 rele
Ubisys Smart Home S2 ZigBee 2 rele

Ubisys Smart Home S2 ZigBee 2 rele

99,00 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 99,00 €
sis. 24 % ALV
Ubisys S2 kytkee laitteesi päälle tai pois kätevästi mistä tahansa ja ehkäisee laitteiden tarpeetonta virrankulutusta valmiustilassa.
Toimitus 5-7 arkipäivää

Ubisys Smart Home S2 rele

Tämä yleiskytkimen toimilaite sallii kahden sähkökäyttäjän (moottorit mukaan lukien) kytkemisen päälle ja pois päältä pysyvällä virrankulutuksella jopa 500 VA kumpikin. Laadukkaat, kulumattomat puolijohdekytkentäelementit (TRIAC) takaavat erittäin pitkän käyttöiän ja äänettömät kytkentäprosessit. Sopii erinomaisesti kahden lampun loisteputkiin ja kaksoiskytkimiin.

Integroitu sähkömittari:
Tämän ubisys Smart Home -ohjelman komponentin avulla on mahdollista tallentaa kytketyn kuluttajan todellinen sähköenergiantarve. Tämä tarkoittaa, että näet tarkalleen, mitkä talon kuluttajat ovat käyttäneet kuinka paljon energiaa ja milloin.

Liitännät:
Tässä komponentissa on yhteys kuluttajille (lähtö, kuorma) ja liitäntä ohjauselementille (tulo kytkimelle tai painikkeelle). Yhdistetty painike voidaan myös asettaa siten, että voit käyttää sitä esimerkiksi valoryhmien ohjaamiseen tai esimerkiksi skenaarioiden aktivoimiseksi.

Näkymätön:
Katkaisija S2 voidaan upottaa jokaisen pistorasian taakse, jokaisen valokytkimen taakse tai seinä- tai kattopistorasiaan - sinun ei tarvitse vaihtaa olemassa olevia kytkimiä ja pistorasioita. Jos haluat asentaa uudet kytkimet tai pistorasiat esteettisistä syistä, voit vapaasti valita valmistajan ja vastaavan ohjelman. Vain epätavanomaiset kytkimet, kuten väyläjärjestelmissä (KNX / EIB) käytettävät kytkimet, eivät sovellu. Erityisen kompakti rakenne yksinkertaistaa asennusta.

Ubisysin älykäs kotijärjestelmä langattomat komponentit perustuvat kansainvälisiin standardeihin IEEE 802.15.4 ja ZigBee. Tämä takaa komponenttien saatavuuden pitkällä aikavälillä ja suojaa sijoitustasi.

Vankan ja innovatiivisen radiotekniikan ansiosta sähköasennukselle ei ole erityisiä vaatimuksia. Siksi tämä ratkaisu soveltuu paitsi uusille rakennuksille myös kunnostustöihin. Lisäkomponentteja voidaan lisätä asteittain ja integroida älykotiin. Päätät itse milloin tahansa, milloin ja missä laajuudessa laajennat järjestelmääsi.

OTA-laiteohjelmistopäivityksen myötä tämä komponentti - kuten kaikki älykkään kodin komponentit - on aina ajan tasalla, mikä tarkoittaa, että sinulla on hyvät varusteet tulevaa "älyverkkoa" varten.

Huomautus - Philipsin Hue:
Philipsin hue-silta / -sovellus tukee tällä hetkellä ZigBee 3.0 -standardia, mutta kaikki laitetyypit eivät näy hue-sovelluksessa. Tällä hetkellä vain ubisys-komponentteja D1 (-R), S1 (-R) ja S2 (-R) voidaan ohjata hue-sovelluksella. Emme tiedä, milloin ja missä määrin hue-sovellus tukee muita ubisys-tuotteita.

Ubisys Gateway G1 ja komponentit C4, D1 (-R), S1 (-R) ja S2 (-R) voivat hallita Philips Hue -lamppuja.

Tekniset tiedot:

 • Toiminnot: 2 kytkimen kuluttaja, 2 ohjauselementti (painike), 
 • virrankulutuksen mittaus, ZigBee-reititin,
 • Verkkojännite: 1: 230 V ~, 50 Hz, 500 VA, 2: 230 V ~, 50 Hz, 500 VA, TRIAC,
 • Maksimi kytkentäkapasiteetti: Kuluttajan teho: max. 500VA
 • Standardit: IEEE 802.15.4, ZigBee 3.0,
 • Pituus: 43mm, Leveys: 47mm, Syvyys: 17mm,
 • Väri: Musta (RAL 9005) Materiaali: Muovi
 • Paino: 50g
 • Asennus: uppoasennus. Asennus perinteisen valokytkimen taakse tai seinä- tai kattopistorasiaan.

Pakkauksessa:

 • Rele S2, 
 • Käyttöohjeet
Arvosana
Mallinumero: UBS1069
Tuotenumero: 0665960921255