Energiaohjaus

Älykkäillä energiankulutuksen mittaus- ja ohjauslaitteilla saat tarkan tiedon kotisi ja laitteittesi energiankulutuksesta. Järjestelmä voi myös ohjata kotiasi perustuen kulutukseen ja erilaisiin tilanteisiin niin, että säästät kulutuksessa. Järjestelmä voi optimoida esimerkiksi aurinkopaneelien tuoton tai suojata sähköjärjestelmää ohjaamalla kulutushuippuja vaikka sähköautonlatauksen osuessa samaan aikaan saunan lämmityksen kanssa.

Käyttäjäystävälliset älykotiratkaisut jokaiseen kotiin

Valikoimastamme löytyy edullinen sähkömittari kotiin ja myös muut kodin älyratkaisut ja tuotteet. On hyvä olla selvillä, kuinka paljon energiaa kotonasi kuluu ja myös, mitkä laitteet sitä käyttää ja kuinka paljon. Meiltä löytyy sähkömittari kotiin, mutta myös muut kodin älyratkaisut ja tuotepaketit. Sähkömittari kotiin on suositeltava ratkaisu, koska sen avulla voit säästää energiaa, joka tarkoittaa myös rahan säästöä. Älykkäät kodin energiankulutuksen mittaus- ja ohjauslaitteet antavat tarkan tiedon kodin energian kulutuksesta. Voit ohjata sähkömittaria helposti älypuhelinsovelluksen kautta joko pilvipalvelun tai paikallisen verkon kautta. Neuvomme mielellämme kodin älyratkaisuissa ja miten saat niistä parhaimman hyödyn. Ota yhteyttä ja keskustellaan, mikä olisi juuri sinun kotiisi sopiva älyratkaisu.

Edullinen sähkömittari - suuri hyöty

Sähkömittarilla voit mitata energian kulutuksen, hetkellisen jännitteen, virran ja tehokertoimen. Mittaustulos on tarkka ja sen avulla voi seurata minkä tahansa kodinkoneen, sähköpiirin tai lämmityslaitteen kulutusta. Mittari tallentaa päivittäin historiatiedot kulutuksesta yhden minuutin tarkkuudella. Energian säästö on siis vaivattomampaa ja voit älyratkaisujen avulla esimerkiksi hyödyntää yösähköä, koska yösähkön hinta on yleensä edullisempi kuin päivällä käytetyn sähkön hinta. Digitaalisesta termostaatista näet myös nopeasti tiedot esimerkiksi lattiasi lämpötilasta ja voit ohjata sitä helposti sovelluksen kautta. Sähkön kulutuksen tarkkailusta tulee mukavaa ja helppoa älyratkaisumme avulla. Älyjärjestelmä voi optimoida energian kulutuksen kotonasi ja suojata sähköjärjestelmääsi kulutushuippuja ohjaamalla.

Älykotiratkaisut kotiin ja yrityksille

Olemme pieni yritys ja kehitämme sekä myymme älykkäitä ratkaisuja asumisen energian hallintaan. Päätuotteemme on Smartecno, älyratkaisu, joka auttaa turvallisuuden sekä terveellisen ja mukavan asuminen lisäämisessä. Älyratkaisujemme avulla on mahdollista asua ekologisemmin, koska energian kulutuksen mittaus auttaa parantamaan tietoa omasta kulutuksesta ja kehittämään sitä ympäristöystävällisempään suuntaan. Ovipuhelinjärjestelmämme voidaan asentaa niin pientaloon kuin koko taloyhtiöön ja sen avulla voi helposti lisätä asumisen turvallisuutta. Älyratkaisumme ovat kehitetty parantamaan arkeasi ja tekemään asumisestasi mukavampaa. Kysy lisää!

82 tuotetta
  • Sivu 1 / 1