Aqara
Pyrimme luomaan erityyppisen älykkään kodin ratkaisun, joka on luotettava, ympäristöystävällinen ja saatavana kaikille, jotka haluavat parantaa kotiaan ja yksinkertaistaa jokapäiväistä elämäänsä. Uskomme, että älykkään kodin rakentamisen ei tulisi olla monimutkaista tai kustannuksia rajoittavaa, minkä vuoksi työskentelemme väsymättä tuottaaksemme innovatiivisimpia ja korkealaatuisimpia tuotteita, joita voimme tarjota edulliseen hintaan.
  • Näkymä
29,90 €

Xiaomi Mi Smart Plug etäohjattava pistorasia sähkölaitteiden käynnistämiseen ja poiskytkemiseen. Toimii yhdessä Xiaomin kotiautomaatiohubin kanssa.

26,90 €

Xiaomi Aqara Wireless Remote Switch -kaksipainikkeinen kytkin. Xiaomin kotiautomaatiojärjestelmään liitettävä langaton kytkin.

24,90 €

Xiaomi Aqara Wireless Remote Switch -yksipainikkeinen kytkin. Xiaomin kotiautomaatiojärjestelmään liitettävä langaton kytkin.

24,90 €

Xiaomin kotiautomaatio- järjestelmään liitettävä liikkeentunnistin. Saat välittömästi ilmoituksen, mikäli liikettä havaitaan.

22,90 €

Xiaomin kotiautomaatio- järjestelmään liitettävä pienikoinen vesivuotoilmaisin aktivoi hälytyksen ja lähettää viestin välittömästi havaittuaan kosteutta.

21,90 €

Xiaomi Aqara Vibration Sensor -värinä- ja kallistustunnistin. Xiaomin kotiautomaatiojärjestelmään liitettävä erittäin pienikokoinen tunnistin

21,90 €

Xiaomi Aqara Temperature and Humidity Sensor -lämpötila ja kosteustunnistin. Xiaomin kotiautomaatiojärjestelmään liitettävä erittäin pienikokoinen tunnistin.

19,90 €

Xiaomin kotiautomaatiojärjestelmään liitettävä ovi- ja ikkuna-anturi. Saat suoraan puhelimeen ilmoituksen, mikäli ovi avautuu.

16,90 €

Xiaomin kotiautomaatiojärjestelmään liitettävä erittäin pienikokoinen painikeohjain. Yksi painike, jonka taakse on mahdollista määrittää kolme toimintoa.

249,00 €

Xiaomi Aqara Comfort Kit -kotiautomaatiopaketti tarjoaa helpon ja edullisen aloituksen kotiautomaatiolaitteiden kanssa.

229,00 €

Xiaomi Aqara Security Kit -kotiautomaatiopaketti tarjoaa helpon ja edullisen aloituksen kotiautomaatiolaitteiden kanssa.

209,00 €

Xiaomi Aqara Starter Kit -kotiautomaatiopaketti tarjoaa helpon ja edullisen aloituksen kotiautomaatiolaitteiden kanssa.

67,90 €

Xiaomi Aqara Hub -kotiautomaatio-ohjain tarjoaa helpon ja edullisen aloituksen kotiautomaatiolaitteiden kanssa.

39,00 €

Xiaomi Aqara Single Switch Module on Zigbee 3.0 -rele, jota käytetään laitteiden ohjaamiseen ja energiankulutuksen seurantaan. Ei tarvitse nollajohtoa.

39,00 €

Xiaomi Aqara Single Switch Module on Zigbee 3.0 -rele, jota käytetään laitteiden ohjaamiseen ja energiankulutuksen seurantaan. Ei tarvitse nollajohtoa.

72,90 €

Aqara Homekit Hub G2H EU -versio on Homekit Secure Video -kamera, jossa on älykkäät toiminnot parantamaan tietoturvaa ja kodin automaatiota.

69,90 €

Xiaomi Aqara Hub -kotiautomaatio-ohjain tarjoaa helpon ja edullisen aloituksen kotiautomaatiolaitteiden kanssa.