Chess
Chess käyttää kehittämäänsä verkkotekniikkaa jolla voi yhdistää, analysoida ja hallita tuhansia valoja Mymesh-tuotesarjan avulla. Mymesh on avoin kaikille OEM-kehittäjille parantamaan edelleen omia tuotteitaan tai lisätä niitä Mymesh-ekosysteemiin.
  • Näkymä
66,34 €

Freedom Node on pieni radioyksikkö, johon on ohjelmoitu MyMesh by Chess langaton valonohjausjärjestelmä. Se kytketään Freedom LED-liitäntälaitteeseen.

142,60 €

Mymesh BLC Remote Switch on langaton kytkin, joka kytkee, himmentää tai valita tilanteen. Siinä on pitkäikäinen akku ja se voidaan sijoittaa kaikkialle.

217,00 €

Mymesh Motion -anturi High Bay on tuote Building Light Control -tuotepaketista langattomaan valaistuksen hallintaan.

196,54 €

Mymesh MultiSensor on läsnäolo- ja ympäristön valotunnistin, jossa on pitkäikäinen akku joustavaan seinä- tai kattoasennukseen.

0,00 €

Mymesh Micro BLC Industrial on teollisuudelle optimoitu älykäs valaistusmoduuli. Älykäs ohjain liitettävillä IP54 add-on anturivaihtoehdoilla.

66,34 €

Mymesh Micro BLC-DALI on tähän mennessä pienin ja tehokkain ohjain. Älykäs ohjain liitettävillä anturivaihtoehdoilla, kytkeytyy mihin tahansa valaisimeen.

66,34 €

Mymesh Mini BLC-DALI on älykäs valaistusohjain, joka ohjaa DALI-ohjaimia langattomasti. Se on pieni versio BLC200:sta asennettavaksi valaisimiin.

93,00 €

Mymesh Mini BLC-RELAY on pieni älykäs langaton moduuli, jossa on 10A-rele. Voit helposti kytkeä päälle/pois päältä minkä tahansa max.10A laitteen.

601,40 €

Mymesh Mini BLC-4DI on langaton moduuli, jossa on neljä digitaalituloa. Voit kytkeä anturi- tai toimilaitteemme toiminnot valitsemasi digitaalituloon.

93,00 €

Mymesh BLC 200 on varustettu LED-valojen ja lamppujen valaistuksen ohjaimilla, jotka mahdollistavat valaisimien langattoman ohjauksen ja hallinnan.

595,20 €

Mymesh Bluetooth-yhdyskäytävä on välttämätön Ipadin liittämiseksi Mymesh- verkkoon. Se siltaa viestinnän näiden kahden välillä.

2 046,00 €

Mymesh Ethernet Gateway mahdollistaa laitehallinnan Mymesh- verkon ja MMS back-office-järjestelmän tai muiden sovellusten välillä.

52,70 €

Mymesh clip-on Standard Sensitivity PIR on läsnäolotunnistin, joka liitetään helposti Micro BLC:hen.

52,70 €

Mymesh clip-on High Bay PIR on läsnäolotunnistin, joka liitetään helposti Micro BLC:hen.

52,70 €

Mymesh clip-on Slight Motion PIR on läsnäolotunnistin, joka liitetään helposti Micro BLC:hen.

52,70 €

Mymesh clip-on Wide-Angle PIR on läsnäolotunnistin, joka liitetään helposti Micro BLC:hen.

15,50 €

Kiinnike on erityisesti suunniteltu kaikkien langattomien Mymesh-antureiden kulma-asennukseen.

9,30 €

MyMesh Mini BLC moduulien pinta-asennukseen ja käyttäjän suojaamiseksi avoimilta osilta.