Shelly
Shelly on yksi maailman nopeimmin kasvavista IoT-brändeistä laitteineen, joka tarjoaa ratkaisuja kodin ja rakennusten älykkääseen automaatioon. Kuluttajamme unelman inspiroimana elää rauhallisesti ja onnellisesti luomme laitteemme pienimmätkin yksityiskohdat huomioiden. Tämä on mahdollista nuorten ja lahjakkaiden kehittäjien tiimin ansiosta, joka on omistautunut tuottamaan helppokäyttöisiä ja helppokäyttöisiä, mutta kilpailukykyisiä ja innovatiivisia tuotteita.
  • Näkymä
119,90 €

Shelly Pro 4PM on DIN-kiskoon asennettava rele ja energiamittari PROFI-automaatioratkaisullesi, joka tukee LAN-, WiFi- ja Bluetooth-yhteyttä.

99,90 €

Shelly Pro 2PM on DIN-kiskoon asennettava rele ja energiamittari PROFI-automaatioratkaisullesi, joka tukee LAN-, WiFi- ja Bluetooth-yhteyttä.

87,90 €

Shelly Pro 2 on DIN-kiskoon asennettava rele PROFI-automaatioratkaisullesi, joka tukee LAN-, WiFi- ja Bluetooth-yhteyttä.

81,90 €

Shelly Pro 1PM on DIN-kiskoon asennettava rele ja energiamittari PROFI-automaatioratkaisullesi, joka tukee LAN-, WiFi- ja Bluetooth-yhteyttä.

62,90 €

Shelly Pro 1 on DIN-kiskoon asennettava rele PROFI-automaatioratkaisullesi, joka tukee LAN-, WiFi- ja Bluetooth-yhteyttä.

72,95 €

Etäluettava ja ohjattava WiFi-käyttöinen 2-kanavainen energiamittari kontaktoriohjauksella

169,00 €

Etäluettava ja ohjattava WiFi-käyttöinen 3-vaiheinen energiamittari kontaktoriohjauksella