Smappee
Smappee säästää asiakkailleen energiaa ja rahaa vähentämällä energiankulutusta ja parantamalla energiatehokkuutta. Tulevaisuuden kestävä energianseurantajärjestelmämme käyttää huipputeknologiaa sähkön, aurinkovoiman, kaasun ja veden reaaliaikaisen käytön analysoimiseksi.
  • Näkymä
1 041,60 €

Smappee on all-in-one-energianhallintajärjestelmä kaupalliseen, teolliseen ja asuinkäyttöön. Kerää tietoa tuotannosta sekä energian ja veden kulutuksesta.

310,00 €

Genius on yhdyskäytävä valvontajärjestelmän ja Smappee-pilven välille ja se varmistaa tietojen turvallisen tallentamisen eri komponenteilta

124,00 €

Power Box on Smappee Infinity -valvontajärjestelmän kompakti ja vankka sydän. Tarjoaa virtaa kaikille Smappee Infinity -komponenteille.

93,00 €

CT Hub on Smappee Infinity -valvontajärjestelmän pääkomponentti. Voit kytkeä jopa 4 virtamuuntajaa CT-Hubiin mittaamaan erilaisia virtoja jopa 10 000 A

24,80 €

Smappee tarjoaa laajan valikoiman Split Core CT- ja Rogowski-keloja, jotka sopivat CT-Hubiin. Lisäksi saatavilla solid core 3-vaiheisen CT:t.

124,00 €

Wi-Fi Connect on Genius-tapaan yhdyskäytävä Power Boxin ja pilven (Smappee tai muu) välillä, mikä varmistaa turvallisen tiedon tallentamisen eri komponenteilta

99,20 €

Smappee Input -moduuli voi laskea jopa neljän digitaalitulon, kuten anturien, mittarien ja muiden laitteiden, pulssit. Se voi myös seurata tilamuutoksia.

99,20 €

Smappee Output -moduuli on Smappee-kytkimen ja Smappee-tilanteiden lisäksi kustannustehokas tapa lisätä älykästä ohjausta Smappee Infinity -ekosysteemiin.

180,00 €

Smappee Gas & Water lisää yksityiskohtaiset tiedot kaasun ja veden kulutuksesta Smappee Infinity -valvontajärjestelmään.

150,00 €

Smappee-kytkin on älykäs pistoke, joka tarjoaa kustannustehokkaan tavan lisätä alamitarointi ja älykäs ohjaus Smappee Infinity -valvontajärjestelmään